1920x1080_Skjerm_Salat_uten pris.jpg

NYHET - HERLIGE SALATER I HELT NY FORM!

GO GREEN med våre helt nye salater hos Big Bite. 

Vi har lansert fire nydelige salater i vårt sortiment - og gleder oss til du kommer innom oss for å se resultatet. Du kan velge mellom: 

  • Kylling & Bacon
  • Veggis
  • Cæsar
  • Taco

Vi har funnet en fantastisk salatblanding bestående av blant annet romanosalat, grønnkål og gulrot - crunchy og digg! I tillegg har vi tatt inn en smakfull cæsar-dressing som prikken over i'en i vår Cæsarsalat. 

Vår kylling i både Kylling & Bacon salaten og Cæsarsalaten kommer fra Ytterøy Kylling. Med andre ord er det høy kvalitet og  bærekraftig!

Norske produkter kjennetegnes av renhet og god smak. Big Bite sine salater kommer med sesongens grønnsaker fra den norske bonden. Dette gjør salaten kortreist samt ekstra frisk og smakfull. 

Hos oss vektlegger vi i stor grad lokale råvarer. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt på - både for de lokale bøndene og for miljøet. Derfor er også vår nye salateske produsert i Norge av resirkulert papp. Salatesken kan man også resirkulere som vanlig papp etter bruk. 

Kom innom oss og prøv våre nye produkter! Vi kjører introduksjonstilbud med -25% rabatt på ditt første kjøp i appen vår! 

Kampanjeperiode: 08.juli - 02.august 

 

      Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.jpg

 en_badge_web_generic.png

 

Ikon bestill matBestill mat her