Toppbilde - Ferske brød.jpg

Enda bedre - enda grovere

Visste du at brødet i Big Bite kommer ferskt fra lokal baker hver morgen? Hver natt starter prosessen med å bake sub’ene som er unike for Big Bite. Oppskriftene er spesielt utviklet for oss, for å gi best mulig kvalitet når sub’en skal smøres og serveres. En Big Bite Sub skal ha sprø skorpe og myk innside. Den skal være lett å bite gjennom, og være lett å spise. Den skal smake brød, men bare nok til å være perfekt følge til godt pålegg. Dette oppnår vi med den rette oppskriften og ved å bruke lang tid på bakeprosessen.

4 kaker på brødskalaen

Grove subs i Big Bite er 81% grov. Det vil si at 81% av melet er sammalt. For å få riktig grovhet og konsistens brukes fullkornsmel av hvete, sammalt rug og kli. Dét og god tid i produksjon, gir grovhet, mykhet og saftighet.

4 timer fra start til slutt

Rekorden i smøring av en Big Bite, ligger på under 20 sekunder. Men før den tid har bakerne tatt seg god tid med brødet vårt. Elting, hvile, mer elting og som andre som bedriver toppidrett; restitusjon. Så er det forming og ny heving før brødet går inn i ovnen. Etter avkjøling pakkes sub’ene godt i kasser slik at de holder de seg myke og ferske helt til de skal varmes i ovnen og serveres til våre kunder.Totalt tar det nærmere 4 timer fra start til slutt for å servere deg den perfekte Big Bite.

Unn deg en sub fra Big Bite - litt sunnere mat i farta for den som ønsker det!

 

 

 

Bestill mat her