Toppbilde_Butikk.jpg

Hva betyr egentlig franchise?

Franchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Felles målsetning er å skape best mulig butikk. Franchisetakeren er selvstendig næringsdrivende, men gjennom å være del av en kjede reduseres risikoen betraktelig. Franchisetakeren betaler en oppstartsavgift i det avtalen inngås.


Big Bite er et helnorsknorsk franchisekonsept, og en sterk merkevare med velfungerende driftssystemer. Som franchisetaker i Big Bite gir vi deg en grundig opplæring i hva det vil si å drive for seg selv. I både teori og praksis. Vi kaller det Big Bite-skolen. Når du inngår en franchiseavtale med oss, er det Big Bite som står for alle kostnader ved etablering av din avdeling. I tillegg dekker vi løpende kostnader som husleie, felles markedsføring, utgifter til regnskapsførsel og lønnstjenester. Vi har tett regional oppfølging av alle våre avdelinger. Du skal ha fokus på å drive din Big Bite.

I Big Bite er du din egen sjef, styrer egen hverdag og bygger det teamet som gjør din avdeling til en skikkelig suksess. I ryggen har du et solid serviceapparat og over 50 kolleger som du kan dele erfaringer med.

 

Her kan du lese med om å bli Franchisetaker i Big Bite.

 

 

Bestill mat her