Toppbilde_NC.jpg

Sunnere mat i farta på på Norway Cup

Det er ingen hemmelighet at mange av barnas idrettsstevner preges av pølser, hamburgere og sjokolade. Vi i Big Bite innfører nå en annen standard for hurtigmat under årets Norway Cup. Her skal det serveres subs, toast og wraps, med det barna liker aller best. Fortsatt er det ”fastfood”, men ferskt, friskt og sunt med mange variasjonsmuligheter.

Kortreist, ferskt og friskt, har vært stikkord for Big Bite hele veien siden 1997. Som et sunt og rimelig alternativ til den anglo-amerikanske fastfood´en, virker det som om våre menyer har vært etterlengtet. Big Bite benytter lokale leverandører av alle råvarer og legger vekt på menyer som gir energi og næring som kroppen trenger.

Med rask og rimelig mat for folk i farta, har Big Bite etablert seg over hele Norge. Først med ferskpåsmurte subs, etter hvert også med toast, wraps og salater på menyen. Alt er basert på kortreiste, norske råvarer.

Vi ser at barna liker variert mat og vi vet at de kan yte mer og trives bedre med sunn, fersk og frisk mat som er full av næring og smak. Gode matvaner trenger ikke begrenses til hjemmebanen, de kan like gjerne praktiseres når barna er på farta.

Big Bite har 60 avdelinger over hele landet, fra Alta til Kristiansand, og kan tilrettelegge for en bred meny med varierte smaker fra næringsrike, kortreiste råvarer.

 

Mat til hele laget

I anledning Norway cup har vi  laget noen skreddersydde pakker med ferdigsmurte favoritter:

 

10 stk kr 300,-

Pakken består av 10 stk 1/2 subs: 4 ost & skinke, 3 Kylling Karri og 3 Tex Mex

20 stk kr 500,-

Pakken består av 20 stk 1/2 subs: 8 ost & skinke, 6 Kylling Karri og 6 Tex Mex

30 stk kr 600,-

Pakken består av 30 stk 1/2 subs: 10 ost & skinke, 10 Kylling Karri og 10 Tex Mex


Denne ordningen er kun tilgjengelig ved vårt utsalg på Ekebergsletta. Bestilling senest 2 timer før henting. Vi leverer grove subs om ikke annet blir spesifisert.

 

Vi åpner for bestilling fra fredag 27. juli, og bestilling gjøres enten på telefon 909 29 936 eller på mail til marked@bigbite.no

 

Snakkes på sletta!