Toppbilde - Franchisetakere3 (1).jpg

Mat i farta for folk i farta

Big Bite er et norsk franchisekonsept og er til for kunder som skal ha noe enkelt, raskt og godt å spise; mat i farta for folk i farta. Fellesnevneren for våre produkter er kundens valgfrihet og mulighet for skreddersøm av måltid. Matkonseptet kombinerer tradisjonelle bestselgere med aktuelle trender innen smak og meny. Big Bite skiller seg fra sine konkurrenter med å servere ferskt brød fra lokal baker – hver dag.

Big Bite består i dag av over 70 avdelinger spredd over hele landet. Disse drives av dyktige franchisetakere med fokus på kunder, kvalitet og service. En typisk Bigbiter elsker fart og utfordring og vil ha en spennende hverdag. En Bigbiter motiveres av konkurranse og er en god leder for teamet sitt. Rett og slett en superhelt.

I Big Bite-familien tar vi vare på hverandre og vi samles flere ganger i året for å dele erfaringer, støtter og backer hverandre. Big Bite er et norsk konsept, noe som betyr at hver enkelt kan være med på å utvikle konseptet på en helt annen måte enn i et internasjonalt system.

 

 

Hva betyr egentlig Franchise?

Franchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Felles målsetning er å skape best mulig butikk. Franchisetakeren er selvstendig næringsdrivende, men gjennom å være del av en kjede reduseres risikoen betraktelig. Franchisetakeren betaler en oppstartsavgift i det avtalen inngås.

Big Bite er et helnorsknorsk franchisekonsept, og en sterk merkevare med velfungerende driftssystemer. Som franchisetaker i Big Bite gir vi deg en grundig opplæring i hva det vil si å drive for seg selv. I både teori og praksis. Vi kaller det Big Bite-skolen. Når du inngår en franchiseavtale med oss, er det Big Bite som står for alle kostnader ved etablering av din avdeling. I tillegg dekker vi løpende kostnader som husleie, felles markedsføring, utgifter til regnskapsførsel og lønnstjenester. Vi har tett regional oppfølging av alle våre avdelinger. Du skal ha fokus på å drive din Big Bite.

I Big Bite er du din egen sjef, styrer egen hverdag og bygger det teamet som gjør din avdeling til en skikkelig suksess. I ryggen har du et solid serviceapparat og over 70 kolleger som du kan dele erfaringer med.

 

Solid konsept

Big Bite er et norsk, velutviklet fastfood-konsept med subs som hovedprodukt. Subs i Big Bite er dagferske baguetter fra lokal baker. I tillegg står flere varianter wraps og enkle salater på vår meny. Dette vet vi at kunden tenker om vårt konsept:

  • De blir svært positivt overrasket over smaken
  • De mener Big Bite er et sunnere alternativ
  • Big Bite er mat i farta for alle, uansett kjønn og alder
  • Har du først prøvd, så blir det både gjenkjøp og mersalg

I Big Bite er vi svært opptatt av totalopplevelsen kundene har når de handler hos oss. Hvordan avdelingene ser ut, beliggenhet, servicenivået og kompetansen til de man møter bak disken. Hver eneste dag skal vi gi kundene mer enn de forventer, og på den måten skape høyest mulig fortjeneste. Her vil din innsats som franchisetaker i Big Bite være avgjørende, både i forhold til eget engasjement og i forhold til opplæring av ansatte. Subs, wraps og salater har vært og skal fortsatt være grunnstammen i vårt sortiment. Disse varene er for mange kunder hovedgrunnen til å velge Big Bite fremfor andre. Men sortimentet i seg selv er ikke nok. Dyktige, trivelige og serviceinnstilte medarbeidere er helt avgjørende for vår suksess.

 

 

sub_bbqkylling.png

Trygge rutiner og driftssystemer

Big Bite sine driftssystemer er gode og veletablerte, og mattrygghet er alfa og omega for oss som driver med mat. Vi har et skreddersydd intranett med rutinebeskrivelser og daglig informasjon, egendrevet lønns- og regnskapsavdeling, gode butikkdatasystem og egen distribusjon. Systemene er grunnlaget for kontroll over butikkdriften og oppnåelse av maksimal lønnsomhet. Driftssystemene våre er solide hjelpemiddel for deg som skal bli franchisetaker i Big Bite.

Regional salgsoppfølging

Regional salgssjef er franchisetaker sin nærmeste samarbeidspartner. Han eller hun tilbyr assistanse på en rekke områder, for eksempel når det gjelder utvikling av driftsmessige styreredskaper, salgsanalyser, svinnbekjempelse og riktig bruk av konseptet for å sikre maksimal fortjeneste. De regionale salgssjefene har ansvaret for å følge opp de enkelte avdelingene og besøker disse jevnlig. 

 

Tekst_Bli_FT2.jpg

 

Aktiv markedsføring

Ved signering av franchisekontrakten gis franchisetaker rett til å bruke merkenavnet Big Bite. Samtidig foreligger det et krav om å delta i alle nasjonale aktiviteter knyttet merkevaren. Sentrale og lokale aktivitetsplaner utarbeides årlig. I tillegg til salgsutløsende budskap, er kampanjeaktivitetene med på å bygge opp Big Bite som merkevare, og dermed gjøre konseptet enda sterkere. Det er franchisetaker sin oppgave å budsjettere og planlegge sin egen lokale markeds- og salgsutførelse. Den sentrale markedsavdelingen står til full disposisjon ved behov for spesifikke markedsføringstiltak for å øke omsetningen ved ditt utsalg. Ansvaret for forvaltning og utvikling av profilen ligger hos sentral markedsavdeling.

Big Bite inngår sentrale innkjøpsavtaler som franchisetaker nyter godt av. Utsalgspriser på varer og tjenester settes sentralt.

 

Fra drøm til realitet

Drømmer du om å drive din egen bedrift og synes Big Bite høres ut som et spennende konsept? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Alle ledige stillinger legges ut fortløpende ut på våre hjemmesider og vår rekrutteringsprosess foregår på følgende måte:

  1. Meld din interesse via dette skjemaet. Du vil innen kort tid motta svar fra oss om at vi har motta din henvendelse.

  2. Selve utvelgelsen foregår gjerne i samarbeid med vår partner innen rekruttering. Personlig egnethet og erfaring er vel så viktig som formell utdannelse. Akutelle kandidater vil bli kontaktet av oss.

  3. Ved signering av franchisekontrakt blir du straks innrullet i vårt opplæringsprogram som vi kaller Big Bite skolen.

Veien kan være kort fra drøm til virkelighet i Big Bite!

 

  Tekst_Bli_FT1.jpg

 

Big Bite står foran en ambisiøs utvikling og vi er alltid på jakt etter dyktige franchisetakere.  Se Ledige stillinger for ledige franchiser nå, eller send oss en åpen søknad.

Åpen søknad sendes her

 

 

Ikon bestill matBestill mat her