Toppbilde - Franchisetakere3 (1).jpg

JobbeMedBigBite.svg

Bli en Superhelt

Big Bite er et norsk franchisekonsept og helt fra starten av har vi vært opptatt av å satse på enkle og effektive løsninger for rask og rimelig mat til folk på farten. Big Bite består i dag av mer enn 50 avdelinger over hele landet, ledet av dyktige franchisetakere med fokus på kunder, kvalitet og service.

En typisk Bigbiter elsker fart og utfordring og vil ha en spennende hverdag. En Bigbiter motiveres av konkurranse og er en god leder for teamet sitt. Rett og slett en superhelt.

I Big Bite-familien tar vi vare på hverandre og vi samles flere ganger i året for å dele erfaringer, støtter og backer hverandre. Big Bite er et norsk konsept, noe som betyr at hver enkelt kan være med å utvikle konseptet på en helt annen måte enn i et internasjonalt system.

 

Se vår rekrutteringsfilm:

 

Hva betyr egentlig Franchise?

 

Franchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Felles målsetning er å skape best mulig butikk. Franchisetakeren er selvstendig næringsdrivende, men gjennom å være del av en kjede reduseres risikoen betraktelig. Franchisetakeren betaler en oppstartsavgift i det avtalen inngås.

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og en sterk merkevare med velfungerende driftssystemer. Som franchisetaker i Big Bite gir vi deg en grundig opplæring i hva det vil si å drive for seg selv. I både teori og praksis. Vi kaller det Big Bite-skolen. Når du inngår en franchiseavtale med oss, er det Big Bite som står for alle kostnader ved etablering av din avdeling. I tillegg dekker vi løpende kostnader som husleie, felles markedsføring, utgifter til regnskapsførsel og lønnstjenester. Vi har tett regional oppfølging av alle våre avdelinger. Du skal ha fokus på å drive din Big Bite.

I Big Bite er du din egen sjef, styrer egen hverdag og bygger det teamet som gjør din avdeling til en skikkelig suksess. I ryggen har du et solid serviceapparat og over 50 kolleger som du kan dele erfaringer med.

 

Big Bite står foran en ambisiøs utvikling og vi er alltid på jakt etter dyktige franchisetakere. Synes du dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg. Bruk søknadsskjema under, ring oss for en uforpliktende prat eller send oss en mail.