Toppbilde - Franchisetakere.jpg

Franchisetaker Kanebogen, Harstad

 

Elsker du å jobbe tett med andre og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

 

Som Franchisetaker i Big Bite vil du ha ansvaret for alt fra rene gulv, varebestillinger og ryddig lager, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Dette er et stort ansvar, men i Big Bite er vi en familie som hjelper hverandre med alle store og små utfordringer. Du vil få grundig opplæring før du starter og underveis og du vil få tett oppfølging av en fadder og din regionale salgssjef. Alle som jobber i Big Bite jobber mot at kunden skal være fornøyd etter besøket sitt og vi er overbevist at dette får vi til om alle som jobber i Big Bite også er fornøyd.

 

Hvem er du og hva kan du?

Vi ser både etter erfarne ledere som ønsker å starte på et nytt eventyr, eller om du er ung og bare har en glød og iver etter å starte for deg selv.

Vi ønsker et du har disse verdiene som vi deler med deg:

 • Ansvarlig – vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig.
 • Lojal – vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt av å være i Big Bite.
 • Lagspiller – vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt.
 • Engasjert – vi ser etter noen som ønsker å være kundes og dine medarbeideres superhelt og gjør deres hverdag enda bedre.

 

Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Som franchisetaker hos oss eier du din egen bedrift og har stort handlingsrom samtidig som du lener deg på vårt innarbeidede konsept. I Big Bite er vi sammensveiset og hjelper hverandre i hverdagen på tvers av utsalgsstedene. Erfarne franchisetakerne bistår de mer ferske og det er daglig støtte fra regionleder og hovedkontor. Vi har et omfattende støtteapparat for å sikre at våre franchisetakere skal lykkes!

Hos får du også:

 • Ferdigbygd butikk ihht konsept
 • Grundig opplæring i konseptet og daglig driftsstøtte etter behov
 • Riksdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat system
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse mm.
 • En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeider

 

 

Big Bite på Kanebogen:

Ny Big Bite kommer til Harstad og vi gleder oss stort til å åpne vår andre avdeling i denne flotte byen, denne gangen på Norges beste kjøpesenter Kanebogen, kåret av NCSC! Vi har fått en meget god beliggenhet i senteret og vil ligge midt i hjertet. Her skal vi tilby nysmurte sub, salater, wraps og kaffe til alle gjestene på senteret. Vi er sikre på at våre ferske subs er perfekt for å ta med seg hjem etter handel eller til å spise i gjesteområdet mens du tar en pause fra shopping, så dette gleder vi oss til. Tror du dette er noe for deg?

 

Har du lyst å være med på en spennende reise sammen med oss? Send oss en søknad eller ring for mer informasjon.

 

SØK HER