God mat er ferskvare

Foruten leveranser fra lokal baker hver morgen er det Matmegleren på Melhus utenfor Trondheim som sørger for distribusjon av råvarer til Big Biter over hele Norge. Big Bite er et helnorsk konsept og vi samarbeider med sterke nasjonale og lokale merkevarer. Og en solid internasjonal drikkeleverandør.

Noen av våre leverandører og samarbeidspartnere

 

Sikker Mat

 

Med fokus på mattrygghet og kvalitet har Sikker Mat bidratt med sin nøkkelkompetanse i utviklingen av Big Bite sitt kvalitetssystem. Big Bite har et langsiktig samarbeid med Sikker Mat og bedriften bidrar også i opplæringsarbeidet for nye franchisetakere.

www.sikker-mat.no

 

Sikker_mat.png

 

Nærbakst

Nærbakst sine bakerier og samarbeidende bakerier finnes over hele landet. Bakeriene er tidligere familiebedrifter med lange tradisjoner i sitt lokalmiljø. Produktene bakes lokalt og smaker slik du kjenner dem. Brødet i Big Bite er laget på egne resepter, utviklet i samarbeid mellom baker og gründere.

www.narbakst.no

Nærbakst.png

Bama

Bama er Norges ledende selskap innen frukt og grønt. Med grønnsaker fra Bama er vi i trygge på at kundene våre får de ferskeste grønnsakene på sin Big Bite.

www.bama.no

BAMA_logo.png 

Tine

Tine leverer deilig eplejuice, appelsinjuice og iste til oss. Og selvsagt Norvegia hvitost.

http://tine.no/

TINE_logo.gif

 

Matpartner

Matpartner er trofast samarbeidsparter til Big Bite, og har vært med helt siden oppstarten i 1997. De lager og leverer blant annet våre deilige majonesbaserte smøresalater. Disse får du kun får hos Big Bite. I tillegg får vi flere andre smakfulle produkter og ikke minst kunnskap og kompetanse fra Matpartner.

www.matpartner1.no

matpartners.jpg

Jæder

Jæder er en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør som forsyner Big Bite blant annet med karbonader, pepperoni og tacokjøtt. Jæder holder til i Rogaland, med nye flotte produksjonslokaler på Jæren.

 www.jaeder.no

jæder.jpg

 

Coca Cola

Coca Cola er vår hovedleverandør av mineralvann og flaskevann. #TasteTheFeeling

 www.coca-cola.no

CocaCola.jpg

 

I tillegg får vi varer fra Ytterøykylling, Haugengruppen, Mills og mange flere.

 

Ikon bestill matBestill mat her