club wrap

CLUB WRAP

Prøv vår populære Club wrap. Denne kommer med kyllingfilet og bacon, sammen med saftige modne tomater og frisk salat. Club wrap har sitt utspring fra Club Sandwich. Den er en like stor hit på sommer som på vinterstid, og det sies Club Sandwich var blant annet en av favorittene til Kong Edward VIII av England og hans kone. Med andre ord- den er helt konge!

taco delux wrap

TACO DELUX

Vi har nå pimpet opp både Taco sub og wrap med en DeLux-versjon. Taco DeLux er selve luksusvarianten i taco-kategorien, her er det ekstra mye av det gode tacokjøttet i tillegg til ost. Den kommer både med knasene gode nachochips og med en dæsj rømmedressing vil smaksopplevelsen bli ekstra god. Taco DeLux er nå vårt kampanjeprodukt ut mars, velkommen til Mexican Fiesta hos Big Bite.

veggis wrap

VEGGIS WRAP

Har du smakt vår nydelige vegetarvennlige wrap? Chili con veggis kaller vi den gjerne, da kjøttet som er en viktig ingrediens i Chili con Carne er erstattet med deilige grønnsaker. (Carne = kjøtt på spansk.) Vår deilige, pikante chilibase inneholder solmodne toscanske tomater, crispy bønnemiks og friske aromatiske grønnsaker. Det hele er smaksatt med krydder, fersk chili og hvitløk. I tillegg til frisk salat og grønnsaker anbefaler vi sprø nachochips og en dæsj rømmedressing for å gi det hele en optimal smak. Prøv den – du vil bli overrasket over den utrolig gode smaksopplevelsen!

pulled pork wrap

 

PULLED PORK

Pulled Pork er langtidstekt svinekjøtt, matretten har sitt opphav fra sydstatene i Amerika. I tillegg til Pulled Prok, inneholder vår wrap også deilig colselaw som gir litt krunsj. Toppet med en vår egen amerikanskinspirerte BBQ- dressing, er resultatet en saftig wrap det er verdt å smake.

 

kylling faijtas wrap

 

KYLLING FAJITAS

En av Big Bite sine store favoritter er Kylling fajitas -sub. Hemmeligheten ligger i Big Bite sin egenutviklede fajitas-smøresalat, nå får man denne også i wrap. Med den populære fajitas- smøresalaten og kyllingbiter toppet med frisk salat er dette en supergod wrap med mye smak.

 

bbq kylling wrap

 

BBQ KYLLING

Ønsker man en sunnere wrap som både er saftig og god, da er BBQ-kylling wrap valget å ta. Med norsk kylling, friske salat og saftige gode grønnsaker er dette både et sunt og godt alternativ. En forfriskende smak som vi også anbefaler med litt rømmedressing.

 

 

 

«Every good sub, can be a wonderful wrap» 

Ønsker du en av våre gode subs i wrap form?
Da er det bare å be om dette hos din lokale Big Bite.

 

 

FINN OSS