Every good sub, can be a wonderful wrap

wrap klapper

taco wrap

TACO WRAP

Nyt en av våre bestselgere Taco wrap, den meksikanske retten er blitt et velkjent fenomen rundt middagsbordet på fredager i Norge. Viste du at Taco kom for første gang til Norge i 1965, da en kjøpmann i Stavanger skulle tilfredsstille amerikanske behov? Det er ikke uten grunn at Big Bite sitt Tacokjøtt kommer fra Rogaland. Foruten frisk salat og knasene nachochips,  anbefaler vi også ost og vår egenutviklede salsa samt litt rømmedressing.

Asia wrap

ASIA WRAP

Ser du etter en autentisk wrap med mye god smak, prøv vår Asia Wrap. Den kommer med frisk salat og grønnsaker, pulled-pork samt den helt unike Sticky Korean BBQ sausen. Asian Wrap har et asiatisk preg med hint av BBQ, en helt egen kombinasjon mellom søt, salt og spicy.

wrap veggis

VEGGIS WRAP

Har du smakt vår nydelige vegetarvennlige wrap? Chili con veggis kaller vi den gjerne, da kjøttet som er en viktig ingrediens i Chili con Carne er erstattet med deilige grønnsaker. (Carne = kjøtt på spansk.) Vår deilige, pikante chilibase inneholder solmodne toscanske tomater, crispy bønnemiks og friske aromatiske grønnsaker. Det hele er smaksatt med krydder, fersk chili og hvitløk. I tillegg til frisk salat og grønnsaker anbefaler vi sprø nachochips og en dæsj rømmedressing for å gi det hele en optimal smak. Prøv den – du vil bli overrasket over den utrolig gode smaksopplevelsen!

wrap club

CLUB WRAP

Prøv vår populære Club wrap. Denne kommer med kyllingfilet og bacon, sammen med saftige modne tomater og frisk salat. Club wrap har sitt utspring fra Club Sandwich. Den er en like stor hit på sommer som på vinterstid, og det sies Club Sandwich var blant annet en av favorittene til Kong Edward VIII av England og hans kone. Med andre ord- den er helt konge!

Pulled Pork wrap

 

PULLED PORK

Pulled Pork er langtidstekt svinekjøtt, matretten har sitt opphav fra sydstatene i Amerika. I tillegg til Pulled Prok, inneholder vår wrap også deilig colselaw som gir litt krunsj. Toppet med en vår egen amerikanskinspirerte BBQ- dressing, er resultatet en saftig wrap det er verdt å smake.

 

Kylling Fajitas wrap

 

KYLLING FAJITAS

En av Big Bite sine store favoritter er Kylling fajitas -sub. Hemmeligheten ligger i Big Bite sin egenutviklede fajitas-smøresalat, nå får man denne også i wrap. Med den populære fajitas- smøresalaten og kyllingbiter toppet med frisk salat er dette en supergod wrap med mye smak.

 

BBQ Kylling wrap

 

BBQ KYLLING

Ønsker man en sunnere wrap som både er saftig og god, da er BBQ-kylling wrap valget å ta. Med norsk kylling, friske salat og saftige gode grønnsaker er dette både et sunt og godt alternativ. En forfriskende smak som vi også anbefaler med litt rømmedressing.

 

 

 

«Every good sub, can be a wonderful wrap» 

Ønsker du en av våre gode subs i wrap form?
Da er det bare å be om dette hos din lokale Big Bite.

 

 

FINN OSS