Gå til hovedinnhold

NY MENY

Etter over 1 år med planlegging er vi endelig i mål med den største endringen i Big Bite sin historie. Gamle resepter fases ut til fordel for nye smaker, og det beste av alt - valget er tatt av målgruppen vår gjennom fokusgrupper og spørreundersøkelser.

Se menyen

Resultatet? Mer smak, større variasjon og nytt oppsett:

Bombay Tikka 🌱

Bombay Tikka er en nyutviklet smøresalat bestående av plantebasert protein, mikset i en krydder- og majonesblanding som er inspirert av tikka masala. 

Spicy Tuna

Spicy Tuna er en oppgradering av den gamle tunfisk-smøresalaten vår. I nyere drakt er den gjort mer spicy og rik på smak. 

Patty Steak

Karbonaden vår lyder nå "patty" og erstatter våre karbonade- og burgerprodukter. Denne har sprøstekt løk for en ekstra crunch, friske grønnsaker og en ny rømmedressing. 

Meatball Munch

Meatball Munch inneholder saftige kjøttboller, badet i krydret tomatsaus, toppet med smeltet mozzarella og sprøstekt løk. En kombinasjon som er lett å elske! Kjøttbollene er såkalte kjøttboller+, da de inneholder både kjøtt og grønnsaker. 

Green Fiesta 🌱

For de som ønsker en plantebasert fest av smaker, så er Green Fiesta svaret. Vårt plantebaserte proteinalternativ kombinert med meksikansk krydder og massamandressing som gir en orientalsk vri fra Thailand. Sammen med et utvalg av friske grønnsaker, gir det en eksplosjon av smaker. 

Moody Greek

Moody Greek er fylt med den autentiske smaken av Middelhavet. Med deilig fetaost, forfriskende tzatziki, saftig achiotekylling og et friskt utvalg av grønnsaker. Achiote er en krydderblanding av annattofrø og urter, som gir en ekstra god smak på kyllingen. 

Hoisin Heaven

Hoisin Heaven tar deg med på en smakfull reise hvor øst møte vest i en smaksopplevelse som forbløffer. Nyt øyeblikket når five spice-pulled pork møter søt chili og dekkes av en fyldig hoisin-saus. En harmoni av smaker, servert med friske grønnsaker.

Chipotle Cheese

For de som liker en cheesy opplevelse med punch, så er Chipotle Cheese det ultimate valger. Saftig biffkjøtt møter den intense smaken av chili cheese dressing, toppet med knasende nachos og et friskt utvalg av grønnsaker. Denne subben vil gi deg et smaksrush!

 

Nye kategorier

Subs Only

Navnet sier seg selv, dette er produkter du kun kan få kjøpt som sub. Et deilig utvalg av gamle klassikere og spennende nyheter. 

Subs/Wraps

Produktene i denne kategorien får du som både sub og wrap til samme pris! Eksempelvis vil en Green Fiesta koste 75 kroner som både halv sub og wrap. Enkelt for deg og enkelt for oss 🤝

Bowls

De gamle salatene våre har fått både nytt navn og nye smaker. 

Sesongens

Det siste året har vi testet uttalige nye smaker, og de som ikke ble en del av hovedmenyen har vi lagret i produktbanken vår. Som et resultat introduserer vi sesongens produkt! Et produkt du får kjøpt i en begrenset periode - og første produkt ut er Thai Fusion, med saftig achiotekylling, smaksrik massamandressing og friske grønnsaker. 

For å kickstarte menyskiftet vil sesongens produkt være på kampanje, hvor du får med en gratis medium drikke i beger! 

Vi håper dere elsker den nye menyen like mye som vi gjør ❤️