Gå til hovedinnhold

Oppdag hemmeligheten bak Big Bite

Lokale råvarer, servert i bærekraftig emballasje av unge medarbeidere, som skaper unike stunder og metter fire millioner munner. ET LETT, men godt valg.

Fra frø til brød

Hver dag strømmer duftene av nybakt brød inn i våre butikker, takker være de hardtarbeidende lokale bakerne som står opp før soloppgang for å levere deres beste arbeid. Deres dedikasjon til å levere ferske og velsmakende baguetter resulterer i en myk og luftig konsistens, og når vi varmer dem i ovnen får de den perfekte sprø overflaten. Fra frø til (kvalitets)brød tar tid og kjærlighet, men resultatet er verdt det når du tar den første biten!

Våre grove subs har en imponerende grovhet på 81%. Dette betyr at 81% av melet som brukes i produksjonen er malt fra fullkornshvete, sammalt rug og kli. Å bruke fullkornsmel gir en rik og nærende smak og konsistens til brødet. I tillegg bidrar en god produksjonstid til å oppnå den rette graden av grovhet, mykhet og saftighet. Dette er nøkkelelementer som sørger for at du får en skikkelig, næringsrik og velsmakende opplevelse når du spiser våre grove subs.

 

Norske råvarer

Vi legger stor vekt på å bruke lokale og sesongbaserte råvarer i vår matlaging der vi kan. Dette har flere fordeler, både for smak, miljø og lokalt næringsliv. 

Ved å bruke lokale og sesongbaserte råvarer, bidrar vi til å støtte lokalt næringsliv, redusere karbonavtrykk og sikre friske og smakfulle retter. Lokale råvarer har ofte kortere transportveier, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen. Sesongbaserte råvarer er på sitt aller beste når det gjelder smak og næringsinnhold, og gir mulighet for variasjon i menyen gjennom året. Samtidig gir dette oss muligheten til å være mer bærekraftige ved å unngå å importere råvarer som ikke er tilgjengelige lokalt. 

 

Emballasje 

Fra byggeprosessen der bambus blir brukt på frontdisken, til emballasjen vi serverer maten i, viser Big Bite at de tar ansvar for miljø- og forsyningskjeden. Vi bruker bærekraftige emballasjer laget av papp i stedet for plast. Dette bidrar til å beskytte miljøet ved å redusere mengden av plastavfall.

 

 

Ungt DNA

Bra for unge lovende, bra for Big Bite, bra for samfunnet.