Gå til hovedinnhold

App

Last ned appen her

Vårt lojalitetsprogram er den ultimate appen for alle som elsker fordeler!

Du kan velge mellom seks ulike lojalitetskort og nyte godt av alle de flotte fordelene vi har å by på. Du får blant annet hver tiende produkt gratis - det er som om du får en gave hver gang du handler hos oss! Verver du en venn eller blir vervet, så får du en premie 🤝 Du får også tilgang til digitale kvitteringer og alle lojalitetskort samlet under en og samme QR-kode! Hva sier du til det?

 

⚠️ Endringer i appen ⚠️

I forbindelse med den nye menyen vår så har vi gjort noen endringer på to av lojalitetskortene. 

  • Wrap og salat-lojalitetskort er blitt til Bowls-lojalitetskort
    • Dere som har opptjent poeng og kuponger på dette lojalitetskortet, vil fremover kun få brukt de på våre deilige bowls.
  • Halv sub-lojalitetskort er blitt til Halv sub- og wrap-lojalitetskort
    • Dere som har opptjent poeng og kuponger på dette lojalitetskortet, vil fremover få brukt de på både halv sub og wraps.

 

 

Foreløpig er dette kun for deg som liker å handle i den gode gamle, fysiske butikken, men vi jobber iherdig med å utvikle en løsning som vil gjøre at du kan få fordelene uansett om du handler hos oss i butikken eller på nett. I mellomtiden kan vi etterregistrere poeng dersom du handler på våre selvbetjente kiosker - bare spør våre fantastiske medarbeidere hvordan. 

 

Vi vil at du skal føle at du blir belønnet for din lojalitet til oss, så du kan fortsette å smile hver gang du handler hos oss ❤️